top of page
Sulky
east_guard_ea1
Conversation
The-Muse-11
Whipers-11
tabou-beeld3
Persona-Z-W-Y-X3
Persona W Persona X
Net als in haar andere werken, vindt Dana ook bij haar sculpturen grote voldoening in het experimenteren met verschillende technieken en het zelf ontdekken van nieuwe technieken.  
BEELDEN
De emoties en energie die zij haalt uit menselijke observaties, brengt zij tot uitdrukking in haar beelden. Dit maakt niet dat haar beelden uitbundig zijn; veelal zijn de sculpturen ingetogen en rustgevend. Ogen en monden zijn gesloten, alsof zij zich afsluiten van de wereld; in hun gelaatstrekken zijn Oosterse invloeden te herkennen.
 
Dana’s combinatie van experiment, creativiteit en vakkundigheid komt ook in haar beelden tot uiting. De opvallende afwerkingen maken elk exemplaar bijzonder; in een verfijnd patina weet zij haar beelden bijzondere en diepe kleuren te geven. Ook de structuur van de huid draagt bij aan de uniciteit; ruwe structuren contrasteren met gepolijste oppervlakten. Het gaat Dana niet om een realistische weergave, maar om de onderliggende betekenis.
 
De beelden zijn gegoten bij de zeer gerespecteerde Bronsgieterij Volkers in Geldermalsen, volgens de traditionele methode van cire perdue. 
bottom of page